blue background with O2 bubbles four bubbles with happy smiling people

Děkujeme za účast v soutěži. Momentálně vybíráme vítěze.

JIDLOVE

  • Ubytování, stravování a pohostinství
  • Hlavní město Praha
platných hlasů: 420
JIDLOVE
Jaký je váš největší podnikatelský úspěch?

UNIKÁTNÍ GRILOVACÍ CATERING PRO VÁŠ EVENT

Jsme tým profesionálů a nadšenců, kteří spojili síly a odvahu k vytvoření jedinečného gastronomického zážitku- vaříme na ohni, na našich grilech. Naše dobrodružství nekončí pouze u přípravy lahodných pokrmů, ale zahrnuje také objevování nových a vzrušujících chutí. Spojujeme umění grilování s profesionálním cateringem, abychom vám přinesli nezapomenutelný gastronomický zážitek. Jakoukoliv událost chápeme jako příležitost, která se dá oživit vynikajícím jídlem a skvělou atmosférou, která vzniká při jeho přípravě. Jsme tým. A každý klient je pro nás tím největším úspěchem. Jde o to se naladit na stejnou vlnu a vytvořit přesně to co si každý přeje. A ten pocit když se to povede je SUPER:)

NEJEN SERVÍROVÁNÍ, ALE..

jsme s vámi od začátku akce až do poslední chvíle. Snažíme se zajistit, aby stravování bylo pro naše hosty skutečným zážitkem. Naše ambice nekončí u pouhého servírování jídla, naším cílem je, aby hosté byli součástí celého procesu. Náš přístup spočívá v tom, že hosté jsou přímo svědky tvorby jídla a mohou sledovat jeho přípravu. Chceme, aby se hosté cítili jako neoddělitelná součást naší akce.
Snažíme se poskytnout hostům veškerý komfort, který potřebují, aby se mohli naplno soustředit na svůj gastronomický zážitek. Pro nás je klíčové, aby každá událost proběhla bezproblémově a aby hosté odešli s pocitem spokojenosti a radosti.

Díky jaké vaší charakterové vlastnosti se tento úspěch dostavil?

Špetka kreativity, lžíce vytrvalosti, hrnek sebedůvěry a 1kg týmové práce