blue background with O2 bubbles four bubbles with happy smiling people

Děkujeme za účast v soutěži. Momentálně vybíráme vítěze.

OMG Robotics

  • Vzdělávání
  • Jihomoravský kraj
platných hlasů: 0
OMG Robotics
Jaký je váš největší podnikatelský úspěch?

Největší úspěch pro nás je už více než 100 škol, které s námi spolupracuji a můžeme jim pomáhat s novou informatikou a polytechnickou výchovou. Vždy náš těší když můžeme školám pomoct se posunout dál v nových rámcových vzdělávacích plánech v oblasti informatiky, ale i v dalších předmětech.

Mezi oblasti mého zájmu patří hlavně 3D tisk a vzdělávání, ale věnuji se také elektronice, návrhu funkčních prototypů, konstrukci a dalším činnostem. O 3D tisk jsme se začal zajímat asi před sedmi lety, kdy jsem začal řešit své první projekty. Po dvou letech zkušeností s 3D tiskem jsem začal dělat školení pro firmy a následně i pro školy a učitele.  Působím jako výzkumný pracovník na Vysokém učení technickém v Brně, kde se věnuji polymerním materiálům, tribologickým vlastnostem a mechanickým vlastnostem různých materiálů. Na VUT studuji také doktorát, který mi napomáhá řešit různé problémy při vývoji elektroniky. Poněvadž se snažíme veškerou elektroniku vyrábět sami, tak je nutné dbát na kvalitu a využití nejnovějších technologii. 

Pro Tým OMG Robotics řeším hlavně obchod, školení, vztah s veřejnosti a mnoho dalšího. 

https://omgrobotics.com/

Díky jaké vaší charakterové vlastnosti se tento úspěch dostavil?

Tento úspěch se dostavil na základě mých zkušeností z vedení mezinárodních projektů od interreg na zkoumaní digitálních kompetencí na základních a středních školách.